BGM PC Jukebox med +7000 hits udlejning

Kompakt jukeboks med +7000 tracks! Perfekt som selvhenter.

Få alle jukeboksens herligheder i et smart og kompakt kabinet – vælg mellem mere end 7000 hits fra 50erne og frem til det nyeste nye via den store og brugervenlige touchscreen, som kan betjenes af alle aldre. Perfekt som selvhenter!

BGM Jukeboks som indeholder 7000 sange. Musikken er fra 50erne og frem til det nyeste nye! Jukeboksen opdateres hvert kvartal. Indeholder alt fra dinnermusik til tidens hits.

Se musiklisten her Mere end 7000 numre – fra 50erne og frem til det nyeste nye fra tidens hitlister! Masser af dejlig musik – også dinnermusik.

Se hvor nem jukeboksen er at bruge – uanset hvordan den ser ud, kan den det samme – og indeholder samme musik:

Det er nemt at vælge musikken på skærmen ved at trykke på de store covers og vælge musiknumre – og automatisk DJ musikfunktion kan slås til, så at jukeboksen selv blandet god musik hvis at der ikke er nogle indtastninger.

Kan tilsluttes eget anlæg eller professionelle højtalere kan lejes hos os. Du kan også leje et kabel, så du kan tilslutte din Ipod eller PC til jukeboksen.

Indeholder nøjagtig samme musik og software som vores øvrige jukebokse.

Bestil nedenstående ekstra højtalere og få ægte koncertlyd!!

Kan normalt (hvis ledig) hentes fra torsdag og afleveres mandag (man betaler selvfølgelig kun for et døgns leje) – dog omkring st. bededag og i konfirmationsæsonen kan vi ikke yde denne service. Vi tilbyder at levere og afhente denne på Sjælland til en fast pris på kun kr. 750,-.

Pris:900 kr.